Skip to main content

Contact

Mountainbikeclinics.com

Generaal Linckerslaan 39
5623 JT Eindhoven
Telefoon: T. 06 - 133 478 12 (Maurice Heijnen)
M: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
BTW-ID: NL001698861B46

Mountainbike clinics van Maurice Heijnen

Maurice Heijnen is de man achter mountainbikeclinics.com. Maurice heeft als mountainbiker ruim 25 jaar wedstrijdervaring in binnen- en buitenland en kent de mountainbike-wereld door en door.

maurice heijnen mountainbike instructeurNa het behalen van zijn officiele NTFU diploma MTB 2 instructeur, startte hij in 2013 met het geven van mountainbike clinics voor beginners, gevorderden en wedstrijdrijders.
Het is echt zijn passie om de beleving van de sport over te brengen aan enthousiaste mountainbikers op een veilige en verantwoorde manier.

Zeer veel ervaring met mountainbikes

Naast het geven van mountainbikeclinics is Maurice werkzaam bij Merida Bikes in Apeldoorn. Iedere maandag verzorgt hij alle testrides voor Merida dealers en consumenten in het MEC (Merida Experience Centre). Aan kennis en ervaring ontbreekt het dus zeker niet. 

Mountainbiken in binnen- en buitenland

We hebben een aantal vaste locaties; Best, Oirschot, Nuenen, Schweiberg (Zuid-Limburg), locatie Best (route Aquabest). Ook andere locaties in Nederland zijn bespreekbaar. Daarnaast is er door Maurice veel ervaring opgedaan tijdens diverse groeps-reizen o.a. in Zuid-Afrika, Oostenrijk en Spanje.

In de regio Zuid-Oost Brabant hebben we diverse parkoersen/routes uitgezet. Deze routes zijn aangepast aan het niveau van de groep rijders, vlak terrein voor de beginnersles en startende groepen. Heuvels, beklimmingen, afdalingen en single tracks voor de gevorderde rijders.

Daarnaast verzorgt mountainbikeclinics.com ook mountainbikereizen voor de individuele rijders alsmede groepsreizen. Veel ervaring is er opgedaan in de omgeving van Alicante, daarnaast zal er anaf 2019 gestart worden met een nieuwe zonnige locatie. Voor meer info over een van de reizen kunt u onder het blokje reizen de juiste informatie vinden over onze mountainbike-reizen.

Mountainbikeclinics.com werkt uitsluitend met gediplomeerde NTFU instructeurs. Kwaliteit en veiligheid verzekerd.