Met mountainbikeclinics.com naar Spanje

zwembad mountainbikeweek spanjeMooie stranden, luxe hotels, mooi weer, heerlijk eten en het bruisende nachtleven daar staat Spanje vooral om bekend. Maar als je de binnenlanden gaat verkennen kom je de mooiste natuur en bergen tegen.

Wij willen je door middel van deze mountainbikeweek kennis laten maken met de mooie ongerepte natuur van Spanje. In de week van 17 tot en met 24 maart 2018 organiseren wij een mountainbikeweek in Spanje.

 

De mooiste routes in Spanje

Onder begeleiding van onze instructeurs zullen wij je begeleiden naar de mooiste routes van dit gebied. De eerste dagen zullen wij ervoor zorgen dat je gewend raakt aan het rijden over de vele rotsen, stenen en ondergrond die dit gebied te bieden heeft.
Naar gelang de week vordert zullen wij de uitdagingen voor je vergroten. Daarnaast zullen we iedere dag een techniektraining voor je verzorgen.
Deze mountainbikeweek zal niet in het teken staan van snelheid, maar vooral van het genieten van de uitdagende trails die Spanje te bieden heeft. We rijden in een groep van maximaal 8 personen.
Mocht je in deze week een rustdag in willen plannen dan is daar uiteraard ruimte voor. Er zijn momenteel nog plekken vrij.

Bekijk hier het hele programma

Contact

Mountainbikeclinics.com
Stenenstraatje 4
5688 AA Oirschot
Telefoon: 06 - 133 478 12
M: info@mountainbikeclinics.com